Fönsterputsning med skinande resultat

Erfarna fönsterputsare med rätt verktyg

Behöver ni hjälp med fönsterputsning? Då har ni hittat helt rätt! Vi är en städfirma som erbjuder all form av städning, inklusive fönsterputsning för både privatpersoner och företag. Vårt team av lokalvårdare är också erfarna fönsterputsare som gör era fönster skinande rena. Ibland kan det vara så att man önskar hjälp i samband med en flytt eller om ni är i tagen med en storstädning och behöver assistans.

Det kan också vara att ni har fönster som är högt upp eller svåra att putsa själva och då kan en liten extra kostnad för fönsterputsning av skickliga fönsterputsare vara väl värt. Vi har särskilt anpassade och ergonomiska redskap samt bra rengöringsmedel för bästa resultat. Det är också gynnsamt att ha en yrkesmässig teknik och kunskap som gör att det blir en fönsterputsning utan fläckar och ränder.

Fönsterputsning av fönster i Malmö

Offert och kostnad för fönsterputsning

Om ni har några frågor om oss eller hur vi kan hjälpa er på bästa sätt så är ni välkomna att kontakta oss redan idag. Är det en offert och pris för fönsterputsning ni önskar så är det bästa för både er och oss att ni ger så mycket information som möjligt gällande ert behov av hjälp. Då kan vi lättare veta vilka resurser uppdraget kräver av oss och den offert för fönsterputsning ni får, blir mer korrekt. Vi är måna om att kommunikationen till våra kunder ska vara så snabb och tydlig som möjligt, det är en av faktorerna som bygger trygga relationer. Det är ju vår förhoppning att det är oss ni kontaktar när ni är i behov av fönsterputsare eller andra städtjänster runt omkring i Skåne, att Perfekt Städ i Malmö är den städfirman som är ert förstahandsval. Vi erbjuder förutom fönsterputsning även hemstädning och flyttstädning och vi ser till att skapa lösningar som tillgodoser era behov och önskemål.

Pris för fönsterputsning beror på hur uppdraget ser ut och i vilken skala. Ju tydligare ni är med vad och hur mycket ni behöver hjälp med, desto mer korrekt pris för fönsterputsning kan vi ge er i en offert som självklart är kostnadsfri så att ni kan jämföra i lugn och ro.

Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information om våra tjänster och begär en kostnadsfri offert redan idag!