Boka flyttstädning med oss

Flyttstäd av proffs

Till att börja med får vi gratulera till er nya bostad eller lokal, vad spännande! När det nu är dags att tömma, packa och rodda med all logistik så kan ni med gott samvete överlåta all flyttstädning till oss. Vi har ett team av engagerade och flitiga lokalvårdare som har både erfarenhet och den kunskap som behövs för att genomföra professionellt flyttstäd.

De redskap, verktyg och rengöringsmedel vi använder är medvetet utvalda för att vara ergonomiska, effektiva och anpassade för syftet och uppdraget. De är till för att underlätta arbetet och för att ge ännu bättre förutsättningar att skapa rena och fräscha miljöer samt att vårt team mår bra på jobbet. När ni ska boka flyttstädning hoppas vi att ni ska välja Perfekt Städ i Malmö, varje gång. Därför är vi alltid måna om att efterlämna resultat som ni blir nöjda med och att kommunikationen med oss har fungerat bra från första kontakt till färdigt flyttstäd.

Pris för flyttstädning kan av naturliga skäl variera beroende på skala, men kontakta oss med all information så får ni en kostnadsfri offert.

Flyttsäd med rengöring av kyl och frys

Vad ingår i flyttstädning?

Ni är som sagt välkomna att höra av er till oss för att få en offert för flyttstädning och då kan det vara skönt för er att veta vad som ingår i flyttstädning. Vi kan försäkra er om att vi följer alla riktlinjer och stadgar när det gäller att få godkänd flyttstädning och att vi bockar av allt på en komplett checklista.

Vårt team putsar fönster, dammtorkar lampor, eluttag, lister och väggar. Vi rengör golv, element, skåp, garderober och dörrar i alla rum. Det bästa för att få reda på kostnad för flyttstädning är att vara tydlig med omfattning och skala så att vi kan göra en rättvis offert och kunna sätta ett pris på er flyttstädning.

När ni bestämmer för att boka flyttstädning med oss så kan vi utlova punktlighet, noggrannhet och effektivitet.

Vi utför flyttstäd och andra städtjänster för både privatpersoner och företag runt omkring i Skåne, så varmt välkomna till Perfekt Städ i Malmö.